Opinie

Napisał 
sobota, 18 listopad 2017 11:22
 
 
Etykiety

Skomentuj

Opinie o moich usługach

Dziękuję wszystkim moim dotychczasowym klientom indywidualnym oraz fimom dla których organizowałem imprezy.

Zachęcam nowy przyszłych klientów do zapoznania się z opiniami na temat moich usług.




10 komentarzy

  • Link do komentarza Kasia sobota, 18 listopad 2017 11:51 napisane przez Kasia

    Dziękujemy Macku za miłe chwile,cenne rady i profesjonalizm od początku do końca.Super zabawa,muzyka to słowa często padające pod Twoim adresem z ust zadowolonych gości do których i my się dołaczamy.Powod zenia.A wszystkim przyszłym parom możemy powiedziec jedno:
    POLECAMY

  • Link do komentarza Krzysztof I Anna sobota, 18 listopad 2017 11:51 napisane przez Krzysztof I Anna

    Z pełna odpowiedzialnością polecamy usługi Pana Macieja.Pełny profesjonalizm ,zaangażowanie . Krok po kroku przeprowadził Nas przez całą imprezę . Repertuar dobrany pod gości i atmosferę na parkiecie. Zawodowy wodzirej bez przaśnych żartów i podtekstów.A w dodatku 100% abstynent co w tej branży jest ponoć niecodzienne.
    Panie Macieju jeszcze raz dziękujemy i życzymy mnóstwa zadowolonych klientów.

  • Link do komentarza Ola i Tomek sobota, 18 listopad 2017 11:50 napisane przez Ola i Tomek

    Ola i Tomek
    Maćku bardzo dziękujemy i z czystym sumieniem polecamy Twoje usługi! Decyzję o organizacji wesela podjęliśmy dość późno. Szukaliśmy trochę po omacku. Po kilku telefonach okazało się, że "temat" nie jest łatwy. Szukaliśmy kogoś, kto nie zdominuje imprezy, a raczej będzie działał dyskretnie w tle, unikając jednocześnie nieociosanego dowcipu. Brak czasu postawił nas trochę pod murem, ale ryzyko się opłaciło. Bardzo miły kontakt, cierpliwość do wciąż aktualizowanej listy utworów, które i tak - w założeniu - miały być jedynie "drogowskazem" dla Maćka, a nie sztywną listą, której miał się trzymać. O tym, że Maciek wywiązał się w pełni ze swojej roli świadczy to, że bawili się wszyscy - zarówno nastolatkowie starsi, jak i młodsi oraz to, że był chwalony przez wszystkich bez wyjątku. Do tego pełna abstynencja, o którą rzeczywiście trudno w takich okolicznościach . Jeszcze raz serdecznie dziękujemy!

  • Link do komentarza Gosia i Krzysztof sobota, 18 listopad 2017 11:50 napisane przez Gosia i Krzysztof

    Panie Maćku bardzo dziękujemy za to bardzo profesjonalne poprowadzenie naszej imprezy weselnej. Zarówno my, jak i nasi goście bawiliśmy się świetnie! Pan Maciek doskonale sprawdza się, jako wodzirej i DJ.
    Doświadczenie, profesjonalizm, zaangażowanie, ale również osobowość Pana Maćka- to składowe gwarantujące udaną imprezę! Gorąco polecamy każdemu!!!!

  • Link do komentarza Agata i Krystian sobota, 18 listopad 2017 11:46 napisane przez Agata i Krystian

    Chcielibyśmy Tobie Maćku serdecznie podziękować za profesjonalne poprowadzenie i oprawę muzyczną naszego wesela - dziękujemy nie tylko za wzięcie pod uwagę wszystkich naszych przedweselnych próśb i sugestii, ale przede wszystkim za wspaniałą zabawę, która połączyła starsze i młodsze pokolenia na parkiecie dzięki różnorodności i uniwersalności puszczanej muzyki. DZIĘKUJEMY i gorąco polecamy!!!

  • Link do komentarza Kasia i Arek sobota, 18 listopad 2017 11:45 napisane przez Kasia i Arek

    Jesteśmy z mężem kilka dni po ślubie. Maciek był pierwszym DJ, z którym się spotkaliśmy. Od razu poczuliśmy, że współpraca z Nim okaże się czystą przyjemnością. I teraz z perspektywy świeżo upieczonego małżeństwa możemy z czystym sumieniem stwierdzić, że nie myliliśmy się! :)
    Maciek to osoba cierpliwa, rzetelna, znająca się na swojej robocie, rozumiejąca potrzeby klientów.
    Rewelacyjnie poprowadził wesele! Muzyka była zróżnicowana, dopasowana do nas i gości, a konferansjerka na wysokim poziomie. Nasze wszelkie sugestie zostały uwzględnione. Natomiast to, co robił we własnym zakresie także idealnie pod pasowało gościom.

    Najlepszym dowodem na to, że DJ MC sprawdził się w swojej roli były pozytywne opinie naszych bliskich, którzy jednogłośnie stwierdzili, że to jest odpowiednia osoba, na odpowiednim miejscu.

    Z radością możemy polecić Maćka Cetnarowicza, bo na pewno nikt nie będzie żałował :)

    Pozdrawiamy ciepło!

  • Link do komentarza POLECAMY ! — Monika  Wojtek sobota, 18 listopad 2017 11:44 napisane przez POLECAMY ! — Monika Wojtek

    POLECAMY ! — Monika & Wojtek
    DJ Maciej genialnie poprowadził muzycznie nasze wesele, od marszu weselnego poprzez wszystkie toasty po świetną zabawę do białego rana. Goście dosłownie nie schodzili z parkietu od 17 do 4 rano! Na potwierdzenie zobaczcie nasz 5-minutowy skrót z wesela:


    Macieju bardzo dziękujemy za fantastyczną zabawę, świetnie poprowadzone wesele i niesamowite wspomnienia!
    Gorąco polecamy:-)
    Monika & Wojtek

  • Link do komentarza Wesele 11.08.2014 — Ewa i Artur sobota, 18 listopad 2017 11:43 napisane przez Wesele 11.08.2014 — Ewa i Artur

    Dziękujemy Maćku raz jeszcze za wspaniałą zabawę i towarzyszenie Nam w tym dniu ;) pozdrawiamy, Ewa i Artur.

  • Link do komentarza AniaMaciek Majewscy:) sobota, 18 listopad 2017 11:42 napisane przez AniaMaciek Majewscy:)

    Ania&Maciek Majewscy:)
    Maćku chcieliśmy Ci bardzo serdecznie podziękować za poprowadzenie wesela w tak fantastyczny sposób,
    goście są bardzo zadowoleni i bardzo Cię chwalą :))
    jeszcze raz dziękujemy!
    Ania&Maciek
    Majewscy:)

  • Link do komentarza Agata i Mateusz sobota, 18 listopad 2017 11:39 napisane przez Agata i Mateusz

    gorąco polecam początkiem czerwca byliśmy na weselu i dj Maciej stworzył rewelacyjną oprawe muzyczną ,super dobrane utwory przy których bawili się wszyscy ,bardzo fajnie poprowadzona impreza z licznymi zabawami :)

PORTAL ŚLUBNO-WESELNY

POMOŻE CI ZORGANIZOWAĆ WESELE

www.slubiwesele.pl

449303
Dzisiaj
Wczoraj
Ten tydzień
Ostatni tydzień
Ten miesiąc
Ostatni miesiąc
Wszystkie
176
621
1744
444373
6822
14790
449303

Twoje IP: 54.198.96.198
2018-08-15 08:39

FOTOGRAFIA ŚLUBNA WROCŁAW

OKIEM NASZYCH OBIEKTYWÓW UTRAWALIMY

NIE ZAPOMNIANE WYDARZENIA

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

http://sebastianburakowski.pl

wideofilmowanie wroclaw

WIDEOFILMOWANIE ŚLUBÓW I WESEL WROCŁAW

FILMUJEMY NAJWAŻNIEJSZE CHWILE WASZEGO ŻYCIA

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

http://wideofilmowaniewroclaw.com.pl